Vacature

Vacature: (Medisch) Pedicure

Ben jij een gepassioneerde (medisch) pedicure en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Medisch Pedicure Aalten is op zoek naar een enthousiaste (medisch) pedicure om ons team te versterken.

Wie zijn wij?

Medisch Pedicure Aalten is een moderne praktijk gericht op de behandeling van voetproblemen en het verzorgen van gezonde voeten. Wij bieden onze klanten hoogwaardige pedicurebehandelingen en advies op maat.

Wat ga je doen?

Als pedicure ben je verantwoordelijk voor de behandeling van voetproblemen bij onze klanten. Je voert medische pedicurebehandelingen uit, adviseert klanten over voetverzorging en werkt nauw samen met andere disciplines om de beste zorg te bieden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde (medisch) pedicure met passie voor het vak. Je hebt ervaring met het behandelen van voetproblemen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht, flexibel en hebt oog voor kwaliteit. Jij bent beschikbaar op de maandag en/of de zaterdag.

Interesse?

Ben jij de pedicure die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: vacature@medischpedicureaalten.nl